Autotallinovet

Paraatiovi on Masadoor Oy:n eurooppalainen nopean toimituksen alihankintaovi. Tehostamalla toimintaamme ja keskittämällä hankintamme yhdelle osaavalle kumppanillemme, pystymme tuomaan tuntuvia säästöjä myös sinun kukkarollesi. Useasta eri malli- ja värivaihtoehdosta löydät täydellisesti rakennuksesi arkkitehtuuriin soveltuvan pintakuvion ja värin. Autotallinoven vakiokoon 2500 x 2100 mm saat heti varastosta, muut koot tilauksesta.

Paraatiovi takaa myös mukavuuden ja turvallisuuden. Tarkan laadunvalvontaprosessin läpikäyvä ovi on energiaystävällinen. Ovissa on joustavat, säänkestävät tiivisteet, jotka suojaavat tuulelta, sateelta ja kosteudelta. Kauko-ohjattava automatiikka takaa optimaalisen turvallisuuden, joka on tärkeää myös perheen lasten kannalta. Automaattisesti lukkiutuvaa ovea käytettäessä ei lisälukitukselle ole tarvetta.


Izoline

Ajatonta designia moneen eri arkkitehtuuriin vaakauratetulla puusyykuvioidulla pinnalla. Vakiokoko 2500 x 2100 mm heti varastosta, muut koot tilauksesta.

Vakiovärit: Valkoinen RAL9010, Vaalea harmaa RAL9006, Ruskea RAL8014, Tumma harmaa RAL7016

Izoline - Masadoor Oy, Perheentuvantie

Izoline värit - Masadoor Oy, Perheentuvantie


Topline

Elegantti sileä ovipaneeli korostaa kotisi harmonista linjaa. Vakiokoko 2500 x 2100 mm heti varastosta, muut koot tilauksesta.

Vakiovärit: Valkoinen RAL9010, Tumma harmaa RAL7016

Topline - Masadoor Oy, Perheentuvantie

Topline värit - Masadoor Oy, Perheentuvantie


Oneline

Moneen arkkitehtuuriin istuva yksinkertainen ja jämäkkä vaakakuvio sileällä pinnalla. Vakiokoko 2500 x 2100 mm heti varastosta, muut koot tilauksesta.

Vakiovärit: Valkoinen RAL9010, Tumma harmaa RAL7016

Oneline - Masadoor Oy, Perheentuvantie

Oneline värit - Masadoor Oy, Perheentuvantie